Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La poolish
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 100 g d'eau minérale
- 5 g de sucre en poudre
- 100 g de farine T 55
La pâte
- 400 g de farine de seigle
- 100 g de farine T 55, et un peu pour fariner
- 275 g d'eau minérale
- 10 g de sel
- eau (1 bol)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 8750 kJ / 2076 kcal
- Protein
- 48 g
- Karbonhidrat
- 137 g
- Yağ
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain complet
16h
Pain de seigle
5h
Pain de campagne
3h 45min
Pains de seigle au citron
3 godz. 50 min
Tourte auvergnate au seigle
4 Std. 45 Min
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6 Std. 10 Min
Petits pains aux noix
4h 30min
Miche de petit épeautre
3h 35min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3h 20min
Pain d'épeautre aux graines
6 Std. 10 Min
Pain complet vapeur
4 godz.
Pain cocotte seigle et épautre
2 godz. 40 min