Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La poolish
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 100 g d'eau minérale
- 5 g de sucre en poudre
- 100 g de farine T 55
La pâte
- 400 g de farine de seigle
- 100 g de farine T 55, et un peu pour fariner
- 275 g d'eau minérale
- 10 g de sel
- eau (1 bol)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 8750 kJ / 2076 kcal
- Protein
- 48 g
- Karbonhidrat
- 137 g
- Yağ
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Petits pains de seigle
12小时
Pain cocotte seigle et épautre
2 Std. 40 Min
Pain de seigle
5 godz.
Pains de seigle au citron
3 Std. 50 Min
Pain polka pistaches-abricots-noisettes
3 Std. 50 Min
Pain de mie moelleux
4 Std. 15 Min
Pain de campagne
3h 45min
Pain complet
16 godz.
Pain blanc en cocotte
3 Std. 15 Min
Tourte auvergnate au seigle
4h 45min
Pain noir aux graines
2h 45 min
Pain complet vapeur
4 Std.