Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La poolish
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 100 g d'eau minérale
- 5 g de sucre en poudre
- 100 g de farine T 55
La pâte
- 400 g de farine de seigle
- 100 g de farine T 55, et un peu pour fariner
- 275 g d'eau minérale
- 10 g de sel
- eau (1 bol)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 8750 kJ / 2076 kcal
- Protein
- 48 g
- Karbonhidrat
- 137 g
- Yağ
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain complet
16 godz.
Pain de campagne
3h 45min
Pain de seigle
5sa
Baguette au sarrasin
15h 25min
Pain moulé aux graines
3 godz. 50 min
Pain de seigle
2h 40min
Pain à la farine d'épeautre
3h
Pain cocotte
2h 20min
Petits pains aux noix
4 Std. 30 Min
Petits pains de seigle
12 godz.
Pain d'épeautre aux graines
6 Std. 10 Min
Pain cocotte seigle et épautre
2h 40min