Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g couscous
- 40 g olive oil
- 850 g hot water
- 1 ½ tsp salt
- 4 sprigs fresh mint, leaves only
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 50 g shelled unsalted pistachio nuts
- 150 g red onion, cut into 12 wedges, segments separated
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground paprika
- 500 - 600 g lamb rump steak, trimmed and cut into pieces ( 4 cm)
- 1 - 2 tbsp harissa paste, to taste (see Tip)
- 8 - 10 Dutch carrots, trimmed and cut into halves lengthways
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices (5 mm)
- honey, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2578 kJ / 613.8 kcal
- Protein
- 45.6 g
- Karbonhidrat
- 51.2 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 4.5 g
- Lif
- 6.1 g
- Sodyum
- 1398.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chilli beef with lemon feta
30 min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Chorizo and chicken pasta
50min
Lamb tikka with spicy eggplant
40 min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1h 15 min
Moroccan chicken with couscous
45 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 min
Lamb with pumpkin and lentils
50min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash (MEATER+®)
1h 15 min
Middle Eastern chicken with pearl couscous
40 min