![Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/18e5e57d-556b-4000-b1f5-ad5cf70d3923/Derivates/7fc9ec12-102e-4a13-90cc-6487647b53c1.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 russet potato (approx. 12 oz)
- 12 oz broccoli stems
- 1 oz extra virgin olive oil, divided
- 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 1 oz Parmesan cheese
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 2 oz celery, in pieces
- 2 oz carrots, in pieces
- 1 garlic clove
-
28
oz onion skin broth, homemade (see Tip)
veya 28 oz vegetable broth - 4 oz crème fraîche
- 2 green onions, thinly sliced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1305 kJ / 312 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 1237 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chunky Vegetable Barley Soup
1h
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Southern Black-Eyed Peas
1 Std. 35 Min
California Stuffed Artichokes
55 Min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Spring Garden Minestrone Soup
50 мин.
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1u. 10min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Hungarian Mushroom Soup
35min
Curried Lentils
5hod. 15min