![Sautéing 14 oz Carrots Sautéing 14 oz Carrots](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cea55b75-ef1d-4277-afe5-5ecd0f06f2b9/Derivates/7fdd34ae-34a4-4f16-ad6f-0df2d006fcc5.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
½
oz oil
veya ½ oz extra virgin olive oil - 14 oz carrots, sliced on the bias (¼ in.)
- Besin Değeri
- şuna göre 14 oz
- Kalori
- 1293 kJ / 309 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 14.4 g
- Sodyum
- 240 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 min
Sautéing 7 oz Eggplant
30 min
Sautéing 10.5 oz Onions
Değerlendirme yok
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20 min
Sautéing Vegetable Mixture
30 min
Sautéing 7 oz Carrots
15 min
Sautéing 7 oz Julienned Carrots
15 min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 min
Broccoli Sauté
20 min