Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Soup
- 125 g olive oil
- 1 red onion, quartered (approx. 120 g)
- 1 celery stalk, cut in small pieces (approx. 50 g)
- 2 garlic cloves
- 900 g beetroots, small, roasted then peeled, cut in pieces (3-4 cm)
- 750 g liquid chicken stock, strong-flavoured, hot
- 150 g double cream
- 50 g unsalted butter
- 2 tsp fine sea salt
- ground black pepper, to taste
Dumplings
- 10 g fresh horseradish, sliced (1 cm)
- 225 g ricotta cheese, drained
- 200 g pasta flour, plus extra for dusting
- 2 egg yolks, from medium eggs
- ½ orange, finely grated zest only
- olive oil, for greasing
- 500 g water, for steaming, plus extra for mixing
- 200 g sour cream
- 40 g creamed horseradish or horseradish relish
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2650 kJ / 638 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 47 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spinach and Parmesan Soup
45min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30min
Asparagus Stem Soup
55 min.
Broccoli and stilton soup
30min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 Min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 Std. 15 Min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Pea and Mint Soup (TM5)
20p
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min