Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Soup
- 125 g olive oil
- 1 red onion, quartered (approx. 120 g)
- 1 celery stalk, cut in small pieces (approx. 50 g)
- 2 garlic cloves
- 900 g beetroots, small, roasted then peeled, cut in pieces (3-4 cm)
- 750 g liquid chicken stock, strong-flavoured, hot
- 150 g double cream
- 50 g unsalted butter
- 2 tsp fine sea salt
- ground black pepper, to taste
Dumplings
- 10 g fresh horseradish, sliced (1 cm)
- 225 g ricotta cheese, drained
- 200 g pasta flour, plus extra for dusting
- 2 egg yolks, from medium eggs
- ½ orange, finely grated zest only
- olive oil, for greasing
- 500 g water, for steaming, plus extra for mixing
- 200 g sour cream
- 40 g creamed horseradish or horseradish relish
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2650 kJ / 638 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 47 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 Min
Celeriac and Apple Soup
55 Min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 menit
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Pears in Spiced Red Wine
3h 20 min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 Min