Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 g di rafano fresco pulito e a pezzi (2 cm)
- 100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 318 kJ / 76 kcal
- Protein
- 0.1 g
- Karbonhidrat
- 0.2 g
- Yağ
- 8.3 g
- Lif
- 0.1 g
Alternatif tarifler
Zabaione allo spumante
15min
Gazpacho feta e cetrioli
1h 10min
Burro alla Maître d’Hotel
50min
Marmellata di pomodori verdi
25 Std. 10 Min
Zuppa di cipolle
1h
Senape
5h 15min
Burro Montpellier
Değerlendirme yok
Chutney di zucca
1h 10min
Confettura di pomodori verdi e zenzero
1h 30min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2 Std. 25 Min
Zabaione al limone
15min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1h 30min