Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 g di rafano fresco pulito e a pezzi (2 cm)
- 100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 318 kJ / 76 kcal
- Protein
- 0.1 g
- Karbonhidrat
- 0.2 g
- Yağ
- 8.3 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vellutata di porri
40 min
Zuppa di cipolle
1 Std.
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50 Min
Zuppa di cipolle di Cannara
1 Std.
Vellutata fredda patate, topinambur e porri
2 Std.
Zuppa di rape
40 min
Mousse ai mirtilli
3 Std.
Salsa peverada
30 min
Lattuga romana con salsa al Gorgonzola e granella di prosciutto
45 min
Salsa bolzanina
15min
Gnocchi de' susini
1 Std.
Mele con zabaione al sidro
40 min