Martin sec al Barolo
TM5 TM6

Martin sec al Barolo

4.0 (1 değerlendirme)

Malzemeler

Cottura delle pere

  • 6 pere Martin Sec
  • 250 g di vino rosso Barolo
  • 150 g di zucchero
  • 1 stecca di cannella

Mousse alla cannella

  • 120 g di zucchero
  • 4 tuorli
  • 10 g di cannella in polvere
  • 200 g di latte intero
  • 2 fogli di gelatina, ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda

Besin Değeri
şuna göre 1 porzione
Kalori
1736 kJ / 415 kcal
Protein
4.3 g
Karbonhidrat
61.5 g
Yağ
16.9 g
Lif
3.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler