Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g di pere tipo Abate, sbucciate, senza torsolo e a fette
- 2 limoni, il succo
- 1 bustina di zafferano, preferibilmente in pistilli
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 350 g di zucchero di canna
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 163 kJ / 39 kcal
- Protein
- 0.15 g
- Karbonhidrat
- 10.1 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Confettura di pomodori verdi e zenzero
1h 30min
Confettura di pesche ed amaretti
1h 30min
Marmellata di pomodori verdi
25 Std. 10 Min
Confettura di kiwi
50min
Confettura di pere e fiori di lavanda
1 Std. 20 Min
Confettura di prugne
45min
Confettura estiva
55 Min
Confettura di fragole al balsamico
1h
Confettura di frutta mista al vino rosso
1 Std. 10 Min
Composta di pere e zenzero (a ridotto contenuto di zuccheri)
1 Std. 20 Min
Confettura di pere e scorzette di limone
1 Std. 10 Min
Composta di prugne
45min