Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 - 8 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- 1 - 2 pizzichi di sale
- ½ limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 6606 kJ / 1579 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Karbonhidrat
- 2.7 g
- Yağ
- 170.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pappa al pomodoro
35 min
Burro alla Maître d’Hotel
50min
Mousse di baccalà
45 min
Armonia di bosco
30 min
Mousse di scampi e sogliole
35 min
Pannacotta con bisque di astice e chele di granchio
2h 20min
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1h 35min
Pappa al pomodoro con verdurine
1h 30min
Café de Paris
30 min
Croquembouche monoporzione
2 godz. 40 min
Salsa tartara
10 Min
Paté di fegatini
30 min