Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 - 8 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- 1 - 2 pizzichi di sale
- ½ limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 6606 kJ / 1579 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Karbonhidrat
- 2.7 g
- Yağ
- 170.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caciotta fresca piccante
8 Std.
Salsa selinuntina
15min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15min
Maionese
10 Min
Burro all'arancia
3 Std. 30 Min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2 godz. 25 min
Ravioloni neri ripieni di branzino
1 Std. 45 Min
Burro alla Maître d’Hotel
50 Min
Salsa tartara
10 Min
Burro all'erba cipollina
1 Std. 15 Min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20min
Salsa verde "Bagnet"
15min