Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 - 8 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- 1 - 2 pizzichi di sale
- ½ limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 6606 kJ / 1579 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Karbonhidrat
- 2.7 g
- Yağ
- 170.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Maionese
10 Min
Burro alle nocciole
1hod. 30min
Burro all'arancia
3 Std. 30 Min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1hod. 30min
Burro alla Maître d’Hotel
50min
Crostini con crema di milza
1 Std.
Gazpacho di pomodoro e basilico
15 Min
Confettura di peperoncini piccanti
35min
Crostini con fegatini di pollo
40 Min
Agliata verde
15 Min
Paté di fegatini
30min
Salsa verde "Bagnet"
15 Min