Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di vino rosso, tipo Beaujolais o Dolcetto
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di miele
- 2 stecche di cannella (circa 5 g)
- 3 chiodi di garofano
- 800 g di pere, sbucciate, in quarti e private del torsolo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zabaione
15min
Martin sec al Barolo
4h 30 min
Pere al vino con crema inglese
4h 30 min
Merluzzo in salsa aioli
1 Std.
Pere al vino rosso
3h 20min
Pere sciroppate al cacao e amaretto
40min
Castagnaccio
1 Std.
Salsa verde "Bagnet"
15min
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5 Std.
Salsa tonnata
20min
Bonèt
2 Std.
Antipasto piemontese
25min