Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di vino rosso, tipo Beaujolais o Dolcetto
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di miele
- 2 stecche di cannella (circa 5 g)
- 3 chiodi di garofano
- 800 g di pere, sbucciate, in quarti e private del torsolo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zabaione
15min
Stroscia di Pietrabruna
50min
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5 Std.
Martin sec al Barolo
4 Std. 30 Min
Sformatini di asparagi
45 min
Pere al vino rosso
3h 20min
Pere al vino con crema inglese
4 Std. 30 Min
Flan di cavolfiore
45 min
Zabaione caldo al passito
15min
Bonèt
2h
Bagna cauda
35 min
Salsa verde "Bagnet"
15min