Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
500
g di ricotta liquida (fioreta)
veya 250 g di ricotta fresca liquida (fioreta) - 300 g di farina tipo 00
- 5 g di sale
- 50 g di burro
- 6 foglie di salvia fresca, lavate
-
formaggio di Malga grattugiato, a piacere
veya ricotta di Malga grattugiato, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2407.9 kJ / 575.5 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 62 g
- Yağ
- 26 g
- Doymuş Yağ
- 15.9 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 641 mg
Alternatif tarifler
Gnocchi verdi alla romana
1h 20min
Tirtlan
1h 30min
Gnocchi di polenta
25min
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30min
Spatzle di grano saraceno con Taleggio e broccoli
40min
Canederli allo speck
2 godz. 40 min
Gnocchetti de gris
30min
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Strangolapreti alla trentina
4h
Spatzle alla barbabietola
30min
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1h 30min
Spatzle agli spinaci
1h