Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
500
g di ricotta liquida (fioreta)
veya 250 g di ricotta fresca liquida (fioreta) - 300 g di farina tipo 00
- 5 g di sale
- 50 g di burro
- 6 foglie di salvia fresca, lavate
-
formaggio di Malga grattugiato, a piacere
veya ricotta di Malga grattugiato, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2407.9 kJ / 575.5 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 62 g
- Yağ
- 26 g
- Doymuş Yağ
- 15.9 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 641 mg
Alternatif tarifler
Gnocchi alla romana
1 godz. 15 min
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1 godz. 30 min
Canederli allo speck
2 godz. 40 min
Gnocchi bicolore
2 godz.
Spatzle di grano saraceno con Taleggio e broccoli
40min
Gnocchetti de gris
30min
Gnocchi di patate crude e pane
40min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 Std. 10 Min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1hod. 40min
Strangolapreti alla trentina
4h
Gnocchi di polenta
25min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40min