Uyumlu sürümler
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Jerusalem artichokes, peeled, cut in pieces (1 cm)
- 25 g unsalted butter, diced
- 400 g whole milk
- 250 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- truffle oil, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1030 kJ / 246 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 929 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 dk
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 dk
Pea and Mint Soup (TM6)
20min
Butternut Squash and Coconut Soup
30min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Chicken Liver Parfait
2u. 40min
Gazpacho
1h 15min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min
Celeriac and Apple Soup
55min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 dk
Smoked Mackerel Pâté
55min