Uyumlu sürümler
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Jerusalem artichokes, peeled, cut in pieces (1 cm)
- 25 g unsalted butter, diced
- 400 g whole milk
- 250 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- truffle oil, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1030 kJ / 246 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 929 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Celeriac and Apple Soup
55 min.
Béarnaise Sauce
20p
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 Min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1 Std. 30 Min
Monkfish and prawn soup
1h
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Pea Gazpacho
4 godz. 15 min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 min.
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 Std. 15 Min
Smoked Mackerel Pâté
55 min.