Uyumlu sürümler
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Jerusalem artichokes, peeled, cut in pieces (1 cm)
- 25 g unsalted butter, diced
- 400 g whole milk
- 250 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- truffle oil, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1030 kJ / 246 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 929 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1h 15 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Lemon and Poppy Seed Clafoutis
Keine Bewertungen
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Arbroath Smokie Soup
40 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min