Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g celeriac, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 200 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 3 garlic cloves
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 150 g potatoes, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 700 - 800 g water, depending on desired consistency
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 150 g blanched hazelnuts
- 100 g soy cream
- 3 Tbsp truffle oil
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1514 kJ / 366 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 31 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Sodyum
- 531 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 Min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 Min
Pea and Mint Soup (TM6)
20min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 Min
Broccoli and stilton soup
30 Min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 Min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15min
Celeriac and Apple Soup
55 Min
Watercress Soup
25min
Curried Parsnip Soup
30 Min
Smoked Mackerel Pâté
55 Min
Spiced Red Cabbage
1 Std. 10 Min