Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g celeriac, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 200 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 3 garlic cloves
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 150 g potatoes, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 700 - 800 g water, depending on desired consistency
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 150 g blanched hazelnuts
- 100 g soy cream
- 3 Tbsp truffle oil
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1514 kJ / 366 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 31 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Sodyum
- 531 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Curried Parsnip Soup
30 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 Std. 15 Min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2h 45min
Pea and Mint Soup (TM6)
20 min
Celeriac and Apple Soup
55min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Watercress Soup
25min
Smoked Mackerel Pâté
55min