Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Panna cotta
- 2 titanium strength gelatine leaves
- cold water, to soak
- 600 g pouring (whipping) cream
- 30 g caster sugar
- 2 orange peel strips (4 cm), peel only, no white pith
- ½ cinnamon quill
- 5 juniper berries, lightly crushed
Orange gin jelly
- 2 titanium strength gelatine leaves
- cold water, for soaking
- 40 g caster sugar
- 80 g gin of choice (see Tips)
- 200 g orange juice, freshly squeezed (approx. 2 oranges)
- 2 orange peel strips (4 cm) peel only, no white pith
- ½ cinnamon quill
- 4 juniper berries, lightly crushed
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1700 kJ / 404.8 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Karbonhidrat
- 16.9 g
- Yağ
- 36.3 g
- Doymuş Yağ
- 23.5 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 25.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15 min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30h 25min
Roasted banana affogato
29 Std.
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1 godz. 50 min
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3h 20min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20 min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 Std. 30 Min
Romesco dip
10 min
Traditional crème brûlée
25sa
Smoked trout pâté
3hod. 15min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20 min