Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Panna cotta
- 2 titanium strength gelatine leaves
- cold water, to soak
- 600 g pouring (whipping) cream
- 30 g caster sugar
- 2 orange peel strips (4 cm), peel only, no white pith
- ½ cinnamon quill
- 5 juniper berries, lightly crushed
Orange gin jelly
- 2 titanium strength gelatine leaves
- cold water, for soaking
- 40 g caster sugar
- 80 g gin of choice (see Tips)
- 200 g orange juice, freshly squeezed (approx. 2 oranges)
- 2 orange peel strips (4 cm) peel only, no white pith
- ½ cinnamon quill
- 4 juniper berries, lightly crushed
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1700 kJ / 404.8 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Karbonhidrat
- 16.9 g
- Yağ
- 36.3 g
- Doymuş Yağ
- 23.5 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 25.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Raspberry soufflés
1h 35 min
Crème anglaise
15min
Pork and chicken terrine
3h 20min
Vanilla sauce (crème anglaise)
10 Min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1 Std. 20 Min
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1 Std. 50 Min
Tuna dip
15min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9h 50min
Traditional crème brûlée
25h
Lemon caper butter
10 Min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 Std. 10 Min