Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pear sorbet
- 4 pears, ripe, peeled, halved and cored (approx. 600 g - see Tips)
- ½ vanilla pod, seeds scraped and reserved
- 4 tsp lemon juice
- water, for sous vide
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder (see Tips)
- 120 g caster sugar
Butterscotch panna cotta
- 3 gelatine sheets
- ice cold water, for soaking (approx. 350 g)
- 70 g brown sugar
- 90 g golden syrup
- 325 g pouring (whipping) cream
- 150 g milk
Caramel sauce
- 100 g brown sugar
- 100 g thickened cream
- lemon juice, a few drops
- hokey pokey (honeycomb), to serve (see Tips)
- fresh raspberries, to serve
- fresh mint, leaves only, to decorate (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2539.4 kJ / 604.6 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Karbonhidrat
- 87.7 g
- Yağ
- 26.6 g
- Doymuş Yağ
- 17.1 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 144.8 mg
Alternatif tarifler
Chocolate volcanos
55min
Lemon and white chocolate lava cakes
30min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24u. 30min
Panna cotta
6h 15min
Chocolate fondants
30min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2sa
Espresso caramel sauce
45 dk
Traditional crème brûlée
25h
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28 Std. 30 Min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2sa
Portuguese-style custard tarts
40 dk
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min