Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Panna cotta
- oil, to grease
- 410 g pouring (whipping) cream
- 160 g full cream milk
- 50 g sugar
- ¼ tsp mastic gum (see Tips)
- 350 g chilled water
- 3 titanium strength gelatine leaves
Rhubarb topping
- 6 stalks rhubarb (approx. 500 g), trimmed and cut into pieces (7 cm)
- 70 g caster sugar
- 70 g honey
- 70 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1652 kJ / 393 kcal
- Protein
- 4.549 g
- Karbonhidrat
- 34.015 g
- Yağ
- 27.014 g
- Lif
- 1.971 g
Alternatif tarifler
Crème anglaise
15 min
Gin and lime pie
3h 10min
Panna cotta
6h 15min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30h 25 min
Profiteroles
2h
Sweet shortcrust pastry
1 Std. 50 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Poached salmon and beetroot blinis
45 Min
Moscato panna cotta with pistachios
6h 25min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1 Std. 5 Min
Romesco dip
10 min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min