Cihazlar ve Aksesuarlar
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
Hazırlık 15 dk
Toplam 25sa 15 dk
6 portions
Malzemeler
Panna cotta
-
oil to grease
-
pouring (whipping) cream410 g
-
full cream milk160 g
-
sugar50 g
-
mastic gum (see Tips)¼ tsp
-
chilled water350 g
-
titanium strength gelatine leaves3
Rhubarb topping
-
rhubarb (approx. 500 g), trimmed and cut into pieces (7 cm)6 stalks
-
caster sugar70 g
-
honey70 g
-
water70 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
4.549 g
Kalori
1652 kJ /
393 kcal
Yağ
27.014 g
Lif
1.971 g
Karbonhidrat
34.015 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Gougère puffs with salmon mousse
25hod. 35min.
Lemon and caper aioli
15min.
Lemon meringue pie
3hod.
Crème brûlée
7hod.
Hollandaise sauce
15min.
Choux pastry
1hod.
Sweet shortcrust pastry
1hod. 50min.
Quince paste
4hod. 10min.
Honey crème caramels
25hod. 55min.
Classic lemon tart
3hod. 10min.
Lemon delicious
1hod. 5min.
Pavlova
6hod.