Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Panna cotta
- oil, to grease
- 410 g pouring (whipping) cream
- 160 g full cream milk
- 50 g sugar
- ¼ tsp mastic gum (see Tips)
- 350 g chilled water
- 3 titanium strength gelatine leaves
Rhubarb topping
- 6 stalks rhubarb (approx. 500 g), trimmed and cut into pieces (7 cm)
- 70 g caster sugar
- 70 g honey
- 70 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1652 kJ / 393 kcal
- Protein
- 4.549 g
- Karbonhidrat
- 34.015 g
- Yağ
- 27.014 g
- Lif
- 1.971 g
Alternatif tarifler
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Grilled scallops with chilli jam
25min
Hazelnut Bavarian
6h 25 min
Panna cotta
6h 15 min
Hollandaise sauce
15min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45 min
Caramel vanilla bourbon sauce
40min
Cheese soufflés
30 min
Moscato panna cotta with pistachios
6h 25 min
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3h 20 min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35min
Nougat glacé with raspberry coulis
24hod. 25min