Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de cebolla blanca, en cuartos
- 50 g de tocino, en cubos (aprox. 1 cm)
- 40 g de aceite de oliva extra virgen
- 600 g de coliflor, en rebanadas (2-3 cm)
- 600 g de agua
- 2 cditas de sal, o al gusto
- ½ cdita de pimienta blanca molida, o al gusto
- 500 g de filete de bacalao, fresco, deshuesado, cortado en trozos (3-4 cm)
- 50 g de tocino, en cubos
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1438 kJ / 344 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 3.5 g
- Sodyum
- 1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema de calabacita
25 Min
Sopa de brócoli
15 Min
Crema de pimiento con calabacitas
30 Min
Crema de espinacas con nuez
20 Min
Crema de zanahoria y jengibre
55min
Crema de espárragos verdes y espinacas
40 Min
Crema de coliflor con piñones
40 Min
Sopa de chícharo y tocino
30 Min
Crema de brócoli y manzana verde
35 Min
Sopa de cebolla TM6
55min
Crema de espárragos y queso Brie
30 Min
Crema de champiñones
20 Min