Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Orange brine and turkey
- 4 oranges (see Tips)
- 4500 - 5000 g turkey (size 46)
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 dried bay leaves
- 90 g salt
- 100 g pure maple syrup
- 1500 g water
Stuffing
- 150 g brown rice
- 1000 g water
- 150 g brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 g salted butter
- 50 g currants
- 500 g sausages, casings removed (see Tips)
Orange maple glaze
- 80 g pure maple syrup
- 30 g soy sauce
- 4 whole cloves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 7506 kJ / 1787.2 kcal
- Protein
- 173.5 g
- Karbonhidrat
- 37.9 g
- Yağ
- 104.6 g
- Doymuş Yağ
- 35 g
- Lif
- 5.9 g
- Sodyum
- 2128.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Sate Lilit (Minced Beef Satay)
25 Min
Liquid beef stock
3 Std. 20 Min
Salmon with fennel and apple salad
1h 20 min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15min
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3 Std.
Orange-brined turkey
29hod. 45min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1 Std. 45 Min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
Değerlendirme yok
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min
Buffalo Burger with Bourbon Glazed Onions
1 Std. 10 Min