Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Orange brine and turkey
- 4 oranges (see Tips)
- 4500 - 5000 g turkey (size 46)
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 dried bay leaves
- 90 g salt
- 100 g pure maple syrup
- 1500 g water
Stuffing
- 150 g brown rice
- 1000 g water
- 150 g brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 g salted butter
- 50 g currants
- 500 g sausages, casings removed (see Tips)
Orange maple glaze
- 80 g pure maple syrup
- 30 g soy sauce
- 4 whole cloves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 7506 kJ / 1787.2 kcal
- Protein
- 173.5 g
- Karbonhidrat
- 37.9 g
- Yağ
- 104.6 g
- Doymuş Yağ
- 35 g
- Lif
- 5.9 g
- Sodyum
- 2128.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
29hod. 45min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15min
Oysters with Lime Granita
15min
Beetroot and avocado eggs
88 Std.
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25min
Orange-brined turkey
29hod. 45min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35min
Pork tenderloin with mustard sauce
30min
Brown sugar spice rub
5min
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
5h
Coffee Shop Egg Bites
50min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM6)
4h