
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 26 oz Pork belly meat, boned, with rind
- 1 ½ - 2 oz mustard
- 7 pinches salt divided, to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper
- ½ oz fresh parsley, leaves only
- 3 oz extra virgin olive oil
- 2 oz capers drained
- 2 oz lemon juice, freshly squeezed
- 35 oz water
- 9 oz long-grain white rice
- 10 oz carrots cut into half moons (½ in.)
- 5 oz red bell pepper cut into pieces (1 in.)
- 5 oz yellow bell pepper cut into pieces (1 in.)
- 14 oz zucchini cut into pieces (1 in.)
- 2 garlic cloves
- 5 oz honey
-
1 ½
oz tamari sauce
veya 1 ½ oz soy sauce
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1572.5 kcal / 6579.2 kJ
- Protein
- 26.3 g
- Yağ
- 120.1 g
- Karbonhidrat
- 98.1 g
- Lif
- 6.2 g
- Doymuş Yağ
- 39 g
- Sodyum
- 1458.6 mg