Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Orange Compound Butter
- 1 orange
- 8 oz unsalted butter, diced, chilled
- 6 cloves roasted garlic, homemade (see Tip) or 6 cloves roasted garlic, store bought
- ½ oz honey
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
Sous Vide Pork Chops
- 2 pork chops, boneless (approx. 6-8 oz ea., 1 in. thick)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 2 sprigs thyme, divided
- 65 oz water, to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)
- 1 oz lemon juice
Cherry Port Sauce
- 1 ½ oz shallots, cut into pieces
- 1 sprig fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- 7 oz port wine
- 1 oz balsamic vinegar
- 1 oz brown sugar
- 4 oz frozen cherries, pitted, thawed, halved
- vegetable oil, to sear
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 6165.2 kJ / 1473.5 kcal
- Protein
- 55.2 g
- Karbonhidrat
- 72.6 g
- Yağ
- 99 g
- Doymuş Yağ
- 60.7 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 1738 mg
Alternatif tarifler
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30min
Greek Stuffed Chicken
1 Std. 35 Min
Slow Cooked Beef Curry with Cucumber Mint Couscous
9h
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1h 50min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5)
2 Std.
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2 Std. 25 Min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2 Std. 55 Min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Basic Chicken Stock
1h 10min
Soy Poached Chicken
50min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1 Std. 30 Min