Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Orange Compound Butter
- 1 orange
- 8 oz unsalted butter, diced, chilled
- 6 cloves roasted garlic, homemade (see Tip) or 6 cloves roasted garlic, store bought
- ½ oz honey
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
Sous Vide Pork Chops
- 2 pork chops, boneless (approx. 6-8 oz ea., 1 in. thick)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 2 sprigs thyme, divided
- 65 oz water, to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)
- 1 oz lemon juice
Cherry Port Sauce
- 1 ½ oz shallots, cut into pieces
- 1 sprig fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- 7 oz port wine
- 1 oz balsamic vinegar
- 1 oz brown sugar
- 4 oz frozen cherries, pitted, thawed, halved
- vegetable oil, to sear
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 6165.2 kJ / 1473.5 kcal
- Protein
- 55.2 g
- Karbonhidrat
- 72.6 g
- Yağ
- 99 g
- Doymuş Yağ
- 60.7 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 1738 mg
Alternatif tarifler
Marry Me Chicken
40min
Huli Huli Chicken Skewers
50min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2h
Festive Mardi Gras Brioche
5h 30min
Roasted Garlic
15min
Gyro Spice Blend
5 min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4 Std. 50 Min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2 godz. 25 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45min
Sous-vide Steak
1h 30min