![Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3a119065ab91cdf94bb24d4b70ad7661/Derivates/676cbde42b8a8c0ef49e6c26e2b7b362e53816db.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Orange Compound Butter
- 1 orange
- 8 oz unsalted butter, diced, chilled
- 6 cloves roasted garlic, homemade (see Tip) or 6 cloves roasted garlic, store bought
- ½ oz honey
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
Sous Vide Pork Chops
- 2 pork chops, boneless (approx. 6-8 oz ea., 1 in. thick)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 2 sprigs thyme, divided
- 65 oz water, to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)
- 1 oz lemon juice
Cherry Port Sauce
- 1 ½ oz shallots, cut into pieces
- 1 sprig fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- 7 oz port wine
- 1 oz balsamic vinegar
- 1 oz brown sugar
- 4 oz frozen cherries, pitted, thawed, halved
- vegetable oil, to sear
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 6165.2 kJ / 1473.5 kcal
- Protein
- 55.2 g
- Karbonhidrat
- 72.6 g
- Yağ
- 99 g
- Doymuş Yağ
- 60.7 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 1738 mg
Alternatif tarifler
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2 Std.
Slow Cooked White Chicken Chili
2 Std. 10 Min
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6 Std. 10 Min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1 godz. 30 min
Peeler Mashed Potatoes (Metric)
35 Min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1j 40 menit
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min