Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Orange brine and turkey
- 4 oranges (see Tips)
- 4500 - 5000 g turkey (size 46)
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 dried bay leaves
- 90 g salt
- 100 g pure maple syrup
- 1500 g water
Stuffing
- 150 g brown rice
- 1000 g water
- 150 g brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 g butter
- 50 g currants
- 500 g sausages, casings removed (see Tips)
Orange maple glaze
- 80 g pure maple syrup
- 30 g soy sauce
- 4 whole cloves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 7506 kJ / 1787.2 kcal
- Protein
- 173.5 g
- Karbonhidrat
- 37.9 g
- Yağ
- 104.6 g
- Doymuş Yağ
- 35 g
- Lif
- 5.9 g
- Sodyum
- 2128.8 mg
Alternatif tarifler
Turkey meatballs in dill sauce
1 Std. 30 Min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Warm caramel spice martini
1h 15min
Orange-brined turkey (MEATER+®)
29 godz. 45 min
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1 Std. 45 Min
Jamie's Mulled Wine
35 Min
Twice-cooked pork belly with lentils
5h 30min
Corn Tortillas
1h 25min
Caramelised onion jam gravy
2 Std. 5 Min
Cabbage rolls
1 Std. 50 Min