Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Orange brine and turkey
- 4 oranges (see Tips)
- 4500 - 5000 g turkey (size 46)
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 dried bay leaves
- 90 g salt
- 100 g pure maple syrup
- 1500 g water
Stuffing
- 150 g brown rice
- 1000 g water
- 150 g brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 g butter
- 50 g currants
- 500 g sausages, casings removed (see Tips)
Orange maple glaze
- 80 g pure maple syrup
- 30 g soy sauce
- 4 whole cloves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 7506 kJ / 1787.2 kcal
- Protein
- 173.5 g
- Karbonhidrat
- 37.9 g
- Yağ
- 104.6 g
- Doymuş Yağ
- 35 g
- Lif
- 5.9 g
- Sodyum
- 2128.8 mg
Alternatif tarifler
Teriyaki chicken thighs
2 Std. 10 Min
Layered vegetable salad with creamy herb dressing
40min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4hod. 20min
Colored Eggs
40min
Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream
30min
Mushrooms with pistachio butter
35min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Melon smoothie bowl
50min
Flank steak with horseradish cream sauce
4hod. 20min
Yoghurt and jalapeño dressing
10min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1 Std. 50 Min