![Seared Scallops with Sweet Potato Purée Seared Scallops with Sweet Potato Purée](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8ADEA02A-5C05-4059-8A90-C6EAE721E7F3/Derivates/8709150b-21aa-48fc-bb20-819b8cbd6a8b.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 oz leeks, white part only, cut into pieces
- ¾ tsp salt, divided
- 6 oz sweet potatoes, peeled, cut into pieces (approx. 1 sm.)
- ½ vanilla bean
- 8 oz water
- 1 tsp vegetable stock paste
- 1 tsp apple cider vinegar
- ½ tsp ground ginger
- 1 pinch ground white pepper, to taste
- 2 tbsp olive oil
- 6 jumbo sea scallops, cleaned, patted dry with paper towels
- ½ tsp ground black pepper
- 3 oz whole milk
- baby arugula, to garnish
- 8 blackberries, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1753 kJ / 419 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 5 g
Alternatif tarifler
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 godz.
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
5 Std.
Biltmore Veal Fricassee
1h 20min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 min
Halibut with Apricot Chutney
30 min
Baked Spinach and Eggs
35min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 min
Ratatouille with Pecorino
1h 5min
Asparagus with Cashew Cream
20 Min