Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sopa de calamar ahumado con paprika
- 150 g de cebolla, cortada en trozos
- 2 ramitas de perejil fresco, sólo las hojas
- 30 g de aceite de oliva
- 650 g de calamar, limpio, cortado en aros (2-3 cm), con tentáculos
- 150 g de zanahorias, peladas, cortadas en cubos (1 cm)
- 400 g de jitomate triturado
- 300 g de agua
- ½ cdita de sal
- 1 cdita de paprika, ahumada y molida
Crutones de pan de ajo
- 2 dientes de ajo, pelados
- 10 g de aceite de oliva
- 60 g de baguette, cortado en cubos (1-2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1470.8 kJ / 351.5 kcal
- Protein
- 28.8 g
- Karbonhidrat
- 24.3 g
- Yağ
- 15.5 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 1031.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tiras de carne de res doradas TM6
15min
Puré de papas
50 Min
Asado alemán
1 Std. 25 Min
Zanahorias ralladas (500-700 g)
10 Min
Estofado de cordero TM6
4 Std. 30 Min
Huevos suaves (6 piezas)
20min
Amaretto Sour
10 Min
Col rallado grueso
10 Min
Manzanas ralladas (100-300 g)
5min
Escalopas de pavo al vapor
25 min
Sofrito de ajo y cebolla
20min
Stroganoff de res TM6
1 Std.