Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 300 g de petits pois frais, les cosses seulement
- 600 g d'eau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1330.2 kJ / 318.2 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Karbonhidrat
- 7.5 g
- Yağ
- 31.2 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crème de chou-fleur
40 min
Velouté de mâche au Curé Nantais
35min
Velouté de fanes de radis, magret et riz soufflé
50 min
Soupe de céleri-rave et haddock
45 min
Velouté de cresson à l'orange
35min
Pesto aux fanes de carotte
10 min.
Soupe de fanes de radis et ses ravioles croquantes au chèvre
45 min
Purée de céleri
25 min.
Velouté de cresson à l'ail
1 godz.
Velouté de fanes de radis, quenelle au chèvre frais
40 min
Soupe de cresson aux œufs mollets
25 min.
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40 min