Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 300 g de petits pois frais, les cosses seulement
- 600 g d'eau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1330.2 kJ / 318.2 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Karbonhidrat
- 7.5 g
- Yağ
- 31.2 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de fanes de radis, magret et riz soufflé
50min
Soupe de fanes de radis et ses ravioles croquantes au chèvre
45 dk
Mousseline de céleri-rave
45 dk
Purée de céleri
25min
Crème de chou-fleur
40min
Focaccia aux fanes de navet
3h 15min
Céleri rémoulade
10 min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40min
Velouté de cresson à l'ail
1h
Velouté de mâche au Curé Nantais
35min
Velouté de fanes de radis, quenelle au chèvre frais
40min
Soupe de blette
35min