Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 oignon rouge, coupé en quatre
- 2 gousses d'ail
- 15 g de gingembre en poudre
- 1 piment rouge (isteğe bağlı)
- 6 c. à soupe d'huile neutre
- 600 g de viande d'agneau, coupée en dés
-
200
g de petits pois frais
veya 200 g de petits pois surgelés - 2 c. à café de graines de cumin
- 2 c. à café de sel fin, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre 5 baies
- 200 g d'eau
- ½ cube de bouillon de légumes
- 2 tomates, coupées en petits dés
- 3 - 4 brins de coriandre fraîche, ciselés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3230 kJ / 779 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 67 g
Alternatif tarifler
Curry d'agneau
1h
Ragoût de veau printanier
1 godz. 5 min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1h
Mijoté de thon aux pommes de terre
55 min
Navarin d'agneau printanier
1h 20min
Axoa d'agneau
55 min
Poulet à l'huile de sésame, sauce de soja et vin de riz
45 min
Osso-buco
1h 20min
Navarin d'agneau printanier
1 godz. 25 min
Bœuf mijoté aux aubergines et olives vertes
2 godz.
Lapin marengo
1h
Navarin d'agneau
1h 15 min