Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 oignon rouge, coupé en quatre
- 2 gousses d'ail
- 15 g de gingembre en poudre
- 1 piment rouge (isteğe bağlı)
- 6 c. à soupe d'huile neutre
- 600 g de viande d'agneau, coupée en dés
-
200
g de petits pois frais
veya 200 g de petits pois surgelés - 2 c. à café de graines de cumin
- 2 c. à café de sel fin, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre 5 baies
- 200 g d'eau
- ½ cube de bouillon de légumes
- 2 tomates, coupées en petits dés
- 3 - 4 brins de coriandre fraîche, ciselés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3230 kJ / 779 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 67 g
Alternatif tarifler
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 20 Min
Bœuf bourguignon
2 Std. 30 Min
Sauté de veau Marengo
55 Min
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 25 Min
Couscous de poulet
1 Std. 10 Min
Longe de porc à la riojana
50 Min
Stifado de bœuf
1 Std. 30 Min
Veau aux poivrons à la sauce piquante
45 Min
Poulet à la sauce épicée
50 Min
Bœuf mijoté aux aubergines et olives vertes
2 Std.
Ragoût des Caraïbes et sa timbale de riz
9 Std. 15 Min
Poulet basquaise
50 Min