Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 gousse d'ail
- 1 échalote
- 160 g d'oignons grelot
- 25 g d'huile d'olive
- 750 g de viande de bœuf à braiser
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 120 g de vin rouge
- 1 orange, zeste et jus
- 50 g de concentré de tomate
- 30 g d'eau
- 2 feuilles de laurier frais
- 1 branche de romarin frais
- sel
- poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1997 kJ / 478 kcal
- Protein
- 53 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 22 g
Alternatif tarifler
Bœuf aux cacahuètes
25min
Bœuf carottes vietnamien
1h 20min
Arni youvetsi (ragoût crétois aux pâtes)
1 Std. 25 Min
Colombo de porc
1h 20min
Bœuf Stroganov
55min
Bœuf à l'orange
1 Std. 25 Min
Porc teriyaki aux pommes
2u. 20min
Emincé de bœuf à la mexicaine
30min
Porc aigre-doux à la purée
40min
Veau aux poivrons à la sauce piquante
45min
Echine aux échalotes et au thym
1 Std. 40 Min
Poulet et pommes de terre, sauce miel-soja
45min