Uyumlu sürümler
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinade
- 6 green onions, trimmed, cut into pieces, plus extra to garnish
- 3 garlic cloves
- 30 g ginger, fresh, peeled
- 115 g orange juice
- 85 g soy sauce
- 60 g sesame oil
- 30 g Korean chilli paste (gochujang)
- 2 tbsp brown sugar
- ¼ tsp black pepper, ground
- 4 pork chops, boneless, thick cut (approx. 2 cm/1 in.)
Spicy Rice
- 995 g water
- 170 g white long-grain rice
-
onion, to brush grill
veya vegetable oil, to grease
Pork Chops and Steamed Bok Choy
- 570 g baby bok choy, halved
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2192 kJ / 524 kcal
- Protein
- 47 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 1245 mg
Alternatif tarifler
Soy Chicken with Bok Choy
40min
Crispy Roast Pork Belly
4h 25min
Asian Stir Fry with Noodles (Metric)
1h 5min
North Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3h 25min
Chilli-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10 min
Tonkatsu with coleslaw, wasabi and dill dressing, potato wedges
50min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5)
2h
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 min
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30 min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3 godz. 40 min
Baja-Style Fish Tacos
30 min
Ginger Pork
25 min