Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 700 g d'épaule d'agneau désossée, coupée en morceaux
- 25 g de farine de blé
- 250 g de vin blanc sec
- 2 c. à soupe de concentré de tomate
- 10 oignons grelot
- du sel
- du poivre moulu
- 300 g d'eau
- 250 g de pommes de terre de petite taille, coupées en deux
- 200 g de carottes nouvelles
- 300 g de petits pois frais
- 200 g de haricots verts frais
- 350 g d'asperges vertes, coupées en tronçons
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2188 kJ / 521 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 27 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Souris d'agneau
1 Std. 15 Min
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 20 Min
Daube d'agneau aux artichauts
1 Std.
Poulet basquaise
50 Min
Couscous royal
1 Std. 20 Min
Axoa d'agneau
55 Min
Mijoté d'agneau, pommes de terre, petits pois, carottes et fregola sarda
1 Std. 15 Min
Râbles de lapin farcis à la normande
1 Std. 15 Min
Cassoulet toulousain
1 godz. 40 min
Navarin d'agneau
1 Std. 15 Min
Tajine de veau aux courges
2h 5min
Osso-buco
1 Std. 20 Min