Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 5 oz leeks, sliced in half moons (¼ in)
- 5 oz fennel, sliced in half moons (¼ in), reserve fronds to garnish
- 1 oz extra virgin olive oil
- 2 oz dry white wine
- 9 oz Israeli couscous
- 1 tsp salt, to taste
- 18 oz vegetable stock
- 12 oz fresh salmon fillets, skinless, boneless, cubed
- 1 oz unsalted butter
- 1 lemon, cut in wedges
- cracked black pepper, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1611 kJ / 385 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 873 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Mushroom Fettuccini
40 min
Greek Lentils and Rice
40 min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1óra
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 min
Mushroom Risotto
30min
Basque Chicken
1óra 10p
Salmon and Lemon Rice Salad
40 min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50min
Steamed Cod Over Greens
40 min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min