![Couscous Risotto with Fennel and Salmon Couscous Risotto with Fennel and Salmon](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b3433ae4-7f4d-4a49-9a99-f626d12211a1/Derivates/5f0133d2-d3a4-48c2-8548-a0b91f37beb4.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 5 oz leeks, sliced in half moons (¼ in)
- 5 oz fennel, sliced in half moons (¼ in), reserve fronds to garnish
- 1 oz extra virgin olive oil
- 2 oz dry white wine
- 9 oz Israeli couscous
- 18 oz vegetable stock
- 1 tsp salt, to taste
- 12 oz fresh salmon fillets, skinless, boneless, cubed
- 1 oz unsalted butter
- 1 lemon, cut in wedges
- cracked black pepper, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1611 kJ / 385 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 873 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1h 5min
Mushroom Risotto
30min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 Min
Portuguese Fish and Potato Stew
45min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min
Maple and Mustard Salmon
20min
Paella
30min
Turkey Bolognese Sauce
50min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5min
Curried Lentils
5h 15min