Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 oz cauliflower florets (approx. 1 med. head)
- 8 oz fennel bulb, cut into pieces (approx. 1 med. bulb)
- 4 oz yellow onions, cut into pieces (approx. ½ med. onion)
- 2 oz carrots, cut into pieces (approx. 1 med. carrot)
- 2 oz celery, cut into pieces (approx. 1 med. stalk)
- 2 garlic cloves
- 4 tbsp olive oil, divided
- 1 - 2 tsp ground cumin, to taste
- 10 sprigs fresh lemon thyme, leaves and tender stems
- 32 oz vegetable broth
- 3 oz kale, stems removed (approx. ½ bunch)
- 1 oz lemon juice, to taste
- 1 tsp salt, to taste
- ½ tsp fresh ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 626.9 kJ / 149.8 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Karbonhidrat
- 15.1 g
- Yağ
- 9.7 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 5.6 g
- Sodyum
- 481.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40 Min
Carrot Ginger Soup
20min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Vegetable Soup
35 Min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Stuffed Vegetables
1 Std. 20 Min
Purple Cauliflower Soup
25min
Butternut Squash Coconut Curry
40 Min
Cauliflower with Pea Purée
40 Min
Tomato Basil Soup
40 Min
Butternut Squash and Apple Soup
30 Min