Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 oz cauliflower florets (approx. 1 med. head)
- 8 oz fennel bulb, cut into pieces (approx. 1 med. bulb)
- 4 oz yellow onions, cut into pieces (approx. ½ med. onion)
- 2 oz carrots, cut into pieces (approx. 1 med. carrot)
- 2 oz celery, cut into pieces (approx. 1 med. stalk)
- 2 garlic cloves
- 4 tbsp olive oil, divided
- 1 - 2 tsp ground cumin, to taste
- 10 sprigs fresh lemon thyme, leaves and tender stems
- 32 oz vegetable broth
- 3 oz kale, stems removed (approx. ½ bunch)
- 1 oz lemon juice, to taste
- 1 tsp salt, to taste
- ½ tsp fresh ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 626.9 kJ / 149.8 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Karbonhidrat
- 15.1 g
- Yağ
- 9.7 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 5.6 g
- Sodyum
- 481.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carrot Ginger Soup
20min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Butternut Squash and Apple Soup
30 Min
Vegetable Soup
35min
Broccoli Red Lentil Soup
30 Min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1u. 40min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Basic Vegetable Soup
50 Min
Tomato Basil Soup
40 Min