Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
TM6 TM5

Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese

4.1 (8 değerlendirme)

Malzemeler

  • 12 oz baby beets, trimmed, quartered
  • 1 tbsp extra virgin olive oil, plus 0.5 oz to chop
  • 1 tsp salt, plus extra, to season, to taste
  • ground black pepper, to season, to taste
  • 4 oz red onions, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 9 oz spelt grains
  • 3 ½ oz dry white wine
  • 18 oz vegetable stock
  • 3 oz chopped walnuts
  • 2 oz baby arugula
    veya 2 oz beet greens
  • 1 oz unsalted butter, cubed
  • 5 oz goat cheese, divided
  • fresh dill fronds, to garnish

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
2648 kJ / 633 kcal
Protein
21 g
Karbonhidrat
63 g
Yağ
36 g
Doymuş Yağ
11 g
Lif
12 g
Sodyum
1305 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler