Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1100 g Wasser
- 2 TL Salz
- 400 - 450 g Hähnchenschenkel, mit Haut, im Gelenk zerteilt
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 50 g Mehl
- 1 Ei
- 100 g Walnusshälften
- ½ TL Pfeffer
- 60 g Suppennudeln, z.B. Arpa Şehriye, Muschelnudeln o.ä.
- 30 g Essig
- 1 TL Chiliflocken (Pul Biber)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1217 kJ / 291 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3h 15min
Milch-Mokka - Sütlü Türk Kahvesi
10 Min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14h
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35min
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min
Grießhelva - İrmik Helvası
1h 25min
Schwarzmeer-Fondue - Muhlama
20 Min
Lammgulasch mit Paprika - Tas Kebap
1 godz. 10 min
Spinat-Joghurt-Suppe mit Bulgurklößchen - Cimcime
1 godz.
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35min
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1 godz.
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50 min