Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1100 g Wasser
- 2 TL Salz
- 400 - 450 g Hähnchenschenkel, mit Haut, im Gelenk zerteilt
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 50 g Mehl
- 1 Ei
- 100 g Walnusshälften
- ½ TL Pfeffer
- 60 g Suppennudeln, z.B. Arpa Şehriye, Muschelnudeln o.ä.
- 30 g Essig
- 1 TL Chiliflocken (Pul Biber)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1217 kJ / 291 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1h
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3sa 15 dk
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14 Std.
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50min
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35 Min
Fleischköfte mit Kichererbsenmehl im Mangold-Joghurt-Bett
40min
Lammgulasch mit Paprika - Tas Kebap
1h 10min
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50min
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35 Min
Grießhelva - İrmik Helvası
1h 25min
Milch-Mokka - Sütlü Türk Kahvesi
10min