Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Auberginen (à ca. 200 g)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 2 Tomate (ca. 150 g)
- 2 grüne Spitzpaprika (ca. 100 g)
- 200 g Rinderhackfleisch
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen (Cumin)
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 25 g Biber Salçası
- 1 EL Zucker zum Bestreuen
- 1200 g Wasser
- 280 g Reis
- 1 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2119 kJ / 505 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 5.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1h
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3hod. 15min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14h
Lammkoteletts in Tomaten-Zwiebel-Sauce mit Weizen-Pilav - Keşkekli Pirzola Yahni
13ωρ. 15 λεπτ.
Gefüllte Paprika - Zeytinyağlı Biber Dolması
1h 10min
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35min
Butterreis mit Fadennudeln - Şehriyeli Pirinç Pilavı
50min
Lammgulasch mit Paprika - Tas Kebap
1h 10min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1h
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50min
Weinblätter mit Rinderhack und Zitronensauce - Limon Soslu Etli Sarma
2h
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35min