Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ Bund glatte Petersilie, frisch, ohne Stiele
- 100 g Gouda, in Stücken
- 1100 g Wasser
- 50 g Reis
- 2 Knoblauchzehen
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 500 g Lammhackfleisch
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Chiliflocken (Pul Biber)
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen (Cumin)
- ¼ TL Zimt
- 3 Ei
- 2 EL Brotbrösel
- 4 EL Mehl
- Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2731 kJ / 652 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 48 g
- Lif
- 1.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Grießhelva - İrmik Helvası
1hod. 25min
Poca (türkische Hörnchen)
2 Std. 10 Min
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1hod.
Auberginenschiffchen mit Hackfleisch - Karnıyarık
1hod.
Milch-Mokka - Sütlü Türk Kahvesi
10 min.
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1hod.
Lammgulasch mit Paprika - Tas Kebap
1h 10 min
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35 λεπτ.
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14 godz.
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35 λεπτ.
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3h 15min
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min