Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Wasser, lauwarm
- 160 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Salz
- 300 g Blattspinat, TK, aufgetaut und gut abgetropft
- 1 Bund glatte Petersilie, frisch, ohne Stiele
- 150 g Weichkäse in Lake gereift (z.B. Hakiki Koyun Peyniri oder Feta), in Stücken
- Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 445 kJ / 106 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Türkische Pizza - Lahmacun
1 godz. 10 min
Yufka-Taschen mit Gemüse und Pastırma - Paçanga Böreği
50 min
Sesamkringel - Simit
2 Std. 10 Min
Schafskäsetaschen
2 Std. 50 Min
Poca (türkische Hörnchen)
2 Std. 10 Min
Yufka-Teig - Ev Yapımı Yufka
40min
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50 min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1h
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35min
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35min
Teigschiffchen mit Rinderhack - Etli Pide
1h
Butterreis mit Fadennudeln - Şehriyeli Pirinç Pilavı
50 min