Uyumlu sürümler
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Zwiebelsalat
- 2 Stängel glatte Petersilie, frisch, abgezupft
- 250 g Zwiebeln, halbiert
- ½ TL Salz
- 1 TL Sumak
- 20 g Olivenöl
- 1 EL Zitronensaft
Köfte
- 2 Knoblauchzehen
- ½ Bund glatte Petersilie, frisch, ohne Stiele
- 3 grüne Spitzpaprika (160 g), in Stücken
- 150 g Tomaten, halbiert
- 600 g Rinderhackfleisch
- 40 g Biber Salçası
- 50 g Olivenöl
- 2 TL Salz
- 1 TL Chiliflocken (Pul Biber)
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen (Cumin)
- Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2384 kJ / 569 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 45 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1 Std.
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3 Std. 15 Min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14sa
Butterreis mit Fadennudeln - Şehriyeli Pirinç Pilavı
50min
Lammgulasch mit Paprika - Tas Kebap
1 Std. 10 Min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1 Std.
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50min
Almsuppe - Yayla Çorbası
55 Min
Weinblätter mit Rinderhack und Zitronensauce - Limon Soslu Etli Sarma
2 Std.
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1sa 15 dk
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35 Min
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50min