Uyumlu sürümler
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Zwiebelsalat
- 2 Stängel glatte Petersilie, frisch, abgezupft
- 250 g Zwiebeln, halbiert
- ½ TL Salz
- 1 TL Sumak
- 20 g Olivenöl
- 1 EL Zitronensaft
Köfte
- 2 Knoblauchzehen
- ½ Bund glatte Petersilie, frisch, ohne Stiele
- 3 grüne Spitzpaprika (160 g), in Stücken
- 150 g Tomaten, halbiert
- 600 g Rinderhackfleisch
- 40 g Biber Salçası
- 50 g Olivenöl
- 2 TL Salz
- 1 TL Chiliflocken (Pul Biber)
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen (Cumin)
- Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2384 kJ / 569 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 45 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Grießhelva - İrmik Helvası
1 godz. 25 min
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1 godz.
Auberginenschiffchen mit Hackfleisch - Karnıyarık
1 godz.
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50 min
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1 godz. 15 min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1 godz.
Rindfleisch-Köfte mit Safran-Joghurt
1h 20min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14h
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35min
Butterreis mit Fadennudeln - Şehriyeli Pirinç Pilavı
50 min
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3h 15min
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min