Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Bulgurklößchen
- 1 Knoblauchzehe
- 120 g Wasser
- 80 g Bulgur, fein (Köftelik Bulgur)
- 80 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- ½ TL Salz
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 1 Eiweiß
Spinat-Joghurt-Suppe mit Einlage
- 100 g Blattspinat, frisch, große Blätter evtl. grob zerkleinert
- 400 g Joghurt, 10% Fett
- 1 Eigelb
- 10 g Mehl (1 EL)
- 800 g Wasser
-
1
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
veya 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - ½ TL Salz
- 1 Dose Kichererbsen, getrocknet (400 g, Abtropfgew. 265 g), abgetropft, abgespült
- ½ TL Chiliflocken (Pul Biber), zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1614 kJ / 385 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 6.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bulgur-Tarte mit Hack-Walnuss-Füllung - Sini Köftesi
1 godz. 15 min
Olivenbörek - Zeytin Böreği
45 Min
Schwarztee-Kuchen
35min
Muhallabieh
3sa 20 dk
Grießhelva - İrmik Helvası
1 godz. 25 min
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1 godz.
Milch-Mokka - Sütlü Türk Kahvesi
10min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1 godz.
Lammgulasch mit Paprika - Tas Kebap
1 Std. 10 Min
Linsen-Nudel-Suppe mit Sucuk - Sucuklu Sakala Çarpan Çorbası
6 Std. 30 Min
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30 Min
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min