Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g rote Paprika, längs halbiert, entkernt
- 500 g Auberginen, längs halbiert
- 3 Knoblauchzehen
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 80 g Olivenöl
- 200 g reife Tomaten, halbiert
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Chilipulver (Pul Biber)
- 2 TL Zitronensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 2670 kJ / 637 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 55 g
- Lif
- 15.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yufka-Taschen mit Gemüse und Pastırma - Paçanga Böreği
50 min
Auberginensalat - Baba Gannuş
1u.
Paprika-Auberginen-Mus
1u.
Ajvar - Rote Paprikasauce
1u. 15min
Ajvar
1u.
Ajvar - Paprika-Auberginen-Zubereitung
1 Std. 20 Min
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1u. 15min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1u.
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35 min
Naturjoghurt - Ev Yapımı Yoğurt
12h
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35 min
Kichererbsenpaste - Humus
13h