Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g rote Paprika, längs halbiert, entkernt
- 500 g Auberginen, längs halbiert
- 3 Knoblauchzehen
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 80 g Olivenöl
- 200 g reife Tomaten, halbiert
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Chilipulver (Pul Biber)
- 2 TL Zitronensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 2670 kJ / 637 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 55 g
- Lif
- 15.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1 Std.
Paprika-Auberginen-Mus
1 Std.
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30 Min
Würzig eingelegtes Gemüse auf Vorrat - Haşlama Turşu
6 Std. 40 Min
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1h 15min
Oliven in Tomatensauce
30 Min
Auberginenpüree
1 Std. 30 Min
Bohnen-Dill-Rauten - Fava
1 Std. 20 Min
Auberginensalat - Baba Gannuş
1 Std.
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14h
Ajvar - Paprika-Auberginen-Zubereitung
1 Std. 20 Min
Ajvar
1 Std.