Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g rote Paprika, längs halbiert, entkernt
- 500 g Auberginen, längs halbiert
- 3 Knoblauchzehen
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 80 g Olivenöl
- 200 g reife Tomaten, halbiert
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Chilipulver (Pul Biber)
- 2 TL Zitronensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 2670 kJ / 637 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 55 g
- Lif
- 15.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14 godz.
Bohnen-Dill-Rauten - Fava
1 godz. 20 min
Yufka-Taschen mit Gemüse und Pastırma - Paçanga Böreği
50 min
Auberginensalat - Baba Gannuş
1h
Ajvar
1h
Ajvar - Paprika-Auberginen-Zubereitung
1 godz. 20 min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1h
Weinblätter mit Rinderhack und Zitronensauce - Limon Soslu Etli Sarma
2 godz.
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1h 15 min
Yufka-Teig - Ev Yapımı Yufka
40 min
Salziges Joghurtgetränk - Ayran
5 Min
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50 min