Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g Auberginen (3-4 Stück)
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 1 Bund glatte Petersilie, frisch, ohne Stiele
- 1 Bund Minze, frisch, Blätter abgezupft
-
4
Frühlingszwiebeln, in Stücken
veya 2 rote Zwiebeln, halbiert - 2 Spitzpaprika, rot, in Stücken
- 100 g Strauchtomaten, halbiert
- 30 g Zitronensaft
- 40 g natives Olivenöl
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen (Cumin)
- 1 TL Sumak
-
½
TL Chiliflocken (Pul Biber)
veya 1 TL Paprika rosenscharf - 1 TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 444 kJ / 106 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14u.
Bohnen-Dill-Rauten - Fava
1hod. 20min
Dorade mit Okraschoten - Bamyalı Çupra
40 Min
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50min
Tahin-Joghurt-Dip - Yoğurtlu Tahin Soslu
5 Min
Weinblätter mit Rinderhack und Zitronensauce - Limon Soslu Etli Sarma
2h
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1 Std.
Kichererbsenpaste - Humus
13h
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50min
Rotkohlsalat - Kırmızı Lahana Salatası
10 Min
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30min
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30min