Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gefüllte Weinblätter
- 900 g Wasser
- 12 Weinblätter, frisch, gewaschen, ohne Stiele
- 90 g Hirse
- 500 g passierte Tomaten, konserviert
- ¼ TL Salz
- 20 g Olivenöl
- 1 TL Fenchelsamen
- 60 g Sultaninen
- 20 g Pinienkerne
Joghurtsauce
- 1 Zitrone, Schale dünn abgeschält und Saft ausgepresst
- 150 g Joghurt, 10% Fett
- 1 EL Minzblätter, frisch
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 816 kJ / 208 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Gefüllte Weinblätter mit Zitronensauce
1u. 15min
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14h
Dorade mit Okraschoten - Bamyalı Çupra
40min
Sesamhelva - Tahin Helvası
3 godz. 10 min
Yufka-Taschen aus der Pfanne - Gözleme
1 Std. 20 Min
Weinblätter mit Rinderhack und Zitronensauce - Limon Soslu Etli Sarma
2 godz.
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1u.
Gefüllte Paprika - Zeytinyağlı Biber Dolması
1 godz. 10 min
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35 min
Butterreis mit Fadennudeln - Şehriyeli Pirinç Pilavı
50 min
Bulgursalat - Kısır
1u.
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30min