Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 300 g Langkornreis
- ½ TL Zimt
- 1 Prise Piment
- 850 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 50 g Pinienkerne
- 60 g Rosinen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 1313 kJ / 313 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 2.5 g
Alternatif tarifler
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1 Std.
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30 Min
Walnusssuppe mit Hühnchen - Tavuk Etli Ceviz Çorbası
1 Std. 15 Min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14h
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50 Min
Spinat-Joghurt-Suppe mit Bulgurklößchen - Cimcime
1 Std.
Fleischköfte mit Kichererbsenmehl im Mangold-Joghurt-Bett
40 Min
Lammgulasch mit Paprika - Tas Kebap
1h 10min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1 Std.
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50 Min
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min
Grießhelva - İrmik Helvası
1 Std. 25 Min