Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de trigo bulgur, mediano
- 550 g de agua
- 1 cda de aceite vegetal
- ¾ cdita de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 896.4 kJ / 214.1 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 1.9 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 6.4 g
- Sodyum
- 295.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Cocción de garbanzos
12h 55min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30min
Champiñones enteros al vapor (100-300 g) en cestillo
15 Min
Cocción trigo bulgur (500 g) TM6
Değerlendirme yok
Cocción trigo bulgur (400 g) TM6
Değerlendirme yok
Hinojo en cuartos al vapor (500-800 g) en Varoma
Değerlendirme yok
Apio al vapor (500-800 g) en Varoma
35min
Cocción trigo bulgur (200 g) TM6
35min
Gnocchis de betabel
1hod. 40min
Hummus de betabel
30min