Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de carottes, coupées en tronçons
- 180 g de céleri-rave, coupé en morceaux
- 60 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 250 g de haricots blancs en boîte, rincés et égouttés
- 50 g de crème liquide 35% m.g., et un peu pour la finition
- 2 brins de persil frais, ciselés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 754.5 kJ / 180.8 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Karbonhidrat
- 14.8 g
- Yağ
- 8.8 g
- Doymuş Yağ
- 3.5 g
- Lif
- 6.5 g
- Sodyum
- 526 mg
Alternatif tarifler
Velouté de châtaignes, céleri-rave et noisettes
50 min
Soupe de poireau à l'irlandaise
50 min
Velouté de patate douce et de pois chiches
35 Min
Velouté carottes, navets et chorizo
25 Min
Velouté de céleri-rave et de chou-fleur
1 Std.
Soupe de champignons marrons-bacon
50 min
Soupe au chou vert, châtaignes et lardons
45 Min
Velouté de châtaignes et céleri
40 Min
Potage Saint-Germain
45 Min
Soupe de haricots blancs, jambon et persillade
20 min
Soupe d'alpage
40 Min
Velouté de céleri-rave aux châtaignes, lard croustillant
40 Min