Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 30 g de beurre
- 300 g de carottes, coupées en morceaux
- 700 g d'eau
- 500 g de châtaignes cuites et pelées
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 80 g de bleu d'Auvergne, détaillé en dés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1381.5 kJ / 330 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 39.8 g
- Yağ
- 13.8 g
- Doymuş Yağ
- 8.5 g
- Lif
- 7.5 g
- Sodyum
- 767.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soupe de courgettes, ricotta et olives
30 min
Soupe de champignons marrons-bacon
50 min
Velouté de carotte au lait de coco
50 min
Soupe de petits pois à la menthe
25 min
Crème de pois chiches au lard
30 min
Soupe de potiron et pomme au comté
40min
Soupe d'alpage
40min
Soupe de potiron au morbier
45min
Velouté de petits pois, quenelle de fromage
40min
Velouté carottes, navets et chorizo
25 min
Velouté de châtaignes, céleri-rave et noisettes
50 min
Velouté de châtaignes et céleri
40min