Uyumlu sürümler
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 900 g potatoes, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 900 g pork tenderloin, sliced (approx. 1 cm thick slices)
- 250 g chestnut mushrooms, sliced
- 600 g water
-
90
g dry vermouth
veya 90 g Madeira wine, dry or sweet - 60 g onion, quartered
- 2 garlic cloves (isteğe bağlı)
- 1 Tbsp wholegrain mustard
- 1 Tbsp hot mustard
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - 2 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper, adjust to taste
- 100 g whole milk
-
2
Tbsp crème fraîche
veya 2 Tbsp double cream - 2 heaped Tbsp cornflour
- 3 - 6 sprigs fresh parsley leaves, chopped, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 965 kJ / 230 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 7 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 947 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1h 15min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1h
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Beef Stroganoff
1h
Spaghetti Carbonara
40min
All-In-One 'Roast' Beef
1h 30min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Beef Bourguignon
1h 30min
Beef in Stout
1h 40min