Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salsa Verde
- 4 garlic cloves
- 5 anchovy fillets, in oil
- 1 lemon, thin peelings of skin and juice
- 25 g fresh parsley, tough stems removed
- 25 g fresh basil, tough stems removed
- 50 g pickled baby capers, drained
- 40 g extra virgin olive oil
Salmon and Assembly
- 500 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 250 g new potatoes, quartered
- 4 fresh salmon fillets (approx. 120 g each)
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 lemon, sliced (5 mm)
- 200 g mangetout
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2011 kJ / 483 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 33 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min