Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salsa Verde
- 4 garlic cloves
- 5 anchovy fillets, in oil
- 1 lemon, thin peelings of skin and juice
- 25 g fresh parsley, tough stems removed
- 25 g fresh basil, tough stems removed
- 50 g pickled baby capers, drained
- 40 g extra virgin olive oil
Salmon and Assembly
- 500 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 250 g new potatoes, quartered
- 4 fresh salmon fillets (approx. 120 g each)
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 lemon, sliced (5 mm)
- 200 g mangetout
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2011 kJ / 483 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 33 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Seafood Risotto with Chorizo
1 Std. 5 Min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25min
Tomato basil chicken stew
35min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30min
Salmon with Aromatics at 50°C
1 Std. 40 Min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 Std. 5 Min
Hake and Prawn Burger
15min
Crab & Prawn Linguine
25min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40min
Creamed Cod
45min