Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 long red chilli, deseeded if preferred
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 Tbsp tomato purée
- 1 Tbsp pickled capers
- 5 tinned anchovy fillets
-
2
pinches dried oregano
veya 2 Tbsp fresh oregano, leaves only, finely chopped - 100 g Kalamata olives, pitted
-
400
g tinned chopped tomatoes
veya 400 g tomatoes, fresh, chopped - 850 g water
- 500 g dried spaghetti, broken into halves
- 1 pinch fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 5 g fresh parsley leaves, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2000 kJ / 476 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Karbonhidrat
- 64.2 g
- Yağ
- 15.75 g
- Lif
- 4.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spaghetti alla Puttanesca
35 min
Satay Tofu Kebabs; Massaman Curry with Jasmine Rice
2h 20min
Prawn Saganaki with Feta
35 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Salmon Farfalle with Pesto
45 min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2h 40 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Asparagus and Pea Pasta
20 min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2óra
Sparkling Cucumber and Ginger Refresher
5 min
Puttanesca Penne
50min