Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 long red chilli, deseeded if preferred
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 Tbsp tomato purée
- 1 Tbsp pickled capers
- 5 tinned anchovy fillets
-
2
pinches dried oregano
veya 2 Tbsp fresh oregano, leaves only, finely chopped - 100 g Kalamata olives, pitted
-
400
g tinned chopped tomatoes
veya 400 g tomatoes, fresh, chopped - 850 g water
- 500 g dried spaghetti, broken into halves
- 1 pinch fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 5 g fresh parsley leaves, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2000 kJ / 476 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Karbonhidrat
- 64.2 g
- Yağ
- 15.75 g
- Lif
- 4.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Asparagus Risotto
45 dk
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 dk
Asparagus and Pea Pasta
20min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30min
Pasta and Chickpea Salad
25min
Risotto with Broccoli Rabe
30min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1sa
Pasta in tomato sauce with chorizo
25min
Seven Spice Chicken with Rice
35 Min
Puttanesca Penne
50 dk
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1sa
Spaghetti alla Puttanesca
35 Min