Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g shallots, peeled
- 150 g red wine
- 300 g carrots, cut in sticks (1 cm x 7 cm)
- 1 pork fillet (500 g, approx. Ø 6 cm)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 130 g water
-
½
tsp meat stock paste
veya ½ meat stock cube (for 0.5 l) - 8 juniper berries (isteğe bağlı)
-
25
g cherry jam
veya 25 g red berry jam - 20 g butter
- 1 tsp cornflour
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1047 kJ / 250 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Sweet and Sour Slow Cooked Pork Ribs
2 Std. 25 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1 Std. 5 Min
Beef Stroganoff
1h
Beef Stroganoff
1h
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 Std. 15 Min
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min