Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Frittata
- 1 cooked chicken breast, skinless (approx. 180 g), cut in pieces (3 cm)
- 10 g olive oil
- 4 large eggs
- 3 spring onions, thinly sliced
- 2 Tbsp fresh coriander leaves, roughly chopped
- ¼ - ½ tsp ras el hanout, to taste (isteğe bağlı)
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Vegetable Rice
- 150 g red peppers, quartered
- 70 g carrots, cut in pieces
- 50 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground coriander
- ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 750 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 180 g basmati rice, rinsed
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- ground black pepper, to taste
- ¼ tsp sumac (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2002 kJ / 477 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 19 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Sodyum
- 760 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Slow-cooked Chickpea Stew
4 Std. 15 Min
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25min
Pepper and Salami Sauce
45 dk
Mashed Potatoes
45 dk
Penne with Diced Butternut Squash and Ham
40 dk
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 Min
Rice Salad with Vegetables
45 dk
Garlic Potatoes with Caraway
1sa
Potatoes with Yoghurt Sauce
40 dk
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min
Spring Vegetable Penne
45 dk
Chicken with Peppers and Rice
1sa