Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Öl zum Einfetten
- 650 g Roggen
- 100 g Sonnenblumenkerne
- 1 Pck. Sauerteig, flüssig (75 g), z. B. von Seitenbacher
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 3 TL Salz
- 600 g Wasser
- 20 g Balsamico, dunkel
- 15 g Zuckerrübensirup
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 458 kJ / 109 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 3.8 g
Alternatif tarifler
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1h 30min
Schwarzbrot
3h
Dinkel-Buttermilch-Brot
2 godz. 30 min
Walnussbrot
2 Std. 40 Min
Dinkel-Roggen-Brot
1 godz. 15 min
Vollwertbrot
2 Std. 20 Min
Prötzeler Roggenbrot
1 Std. 20 Min
Roggenmischbrot
1 godz. 15 min
Dinkel-Malz-Brot
1 godz. 40 min
Sesambrot
2 godz.
Dinkel-Körner-Brot
1h 30min
Körnerbrot
1 godz. 40 min